torsdag 29. april 2010

Tingelings skjønnhetstips

I dagens skjønnhetstips fra Tingeling har jeg lyst til å komme med noen tips om netthandel selv om sikkert mange kjenner til dette fra før. Jeg kunne også ha kommet med en ny blondinehistorie, noe som hendte i går, men nei, ett sted går grensen i Tingelings verden også, så det forteller jeg bare ikke, da må det bestikkelser til i såfall ;-)


Nei, i stedet har jeg lyst til å tipse litt til deg som vil spare penger. Jo mer en kjøper, jo mer penger sparer en, det er jo en kjent sak:-) (sikkert derfor økonomien min er så bra styring på...)


F.eks. nettbutikkene Lookfantastic og Feelunique (kunne nevnt flere) har et stort utvalg av kjente merkevarer innen hudpleie, makeup, hår og parfyme.


Lookfantastic har størst utvalg, spesielt i hårprodukter, mens på Feelunique sendes alle varer fraktfritt til Norge og de refunderer tom mva og toll dersom du får regning på dette på kjøp over 200 kr!!! (har mer info om hvordan osv. hvis noen vil vite mer)


Har funnet noen priseksempler: Lagunen Storsenter reklamerer med timetilbud kun på fredag på Bare Minerals face kit til supertilbud 399,- På feelunique får du samme til 190,- (altså halve prisen)


Så har de tilbud på MD Formulations Facial Cleanser 2-pakning til kun kr. 599,- (verdi 858) På Feelunique får du kjøpe en til 216,- dvs 432,- for to.

Og så til slutt et priseksempel på Decleor Aroma Cleanse Cleansing Milk & Tonifying Lotion Spesial Edition Duo 2 x 400 ml til kr. 295,- Vet ikke hva det koster i Norge, men garantert mye mer.



Og sist, men ikke minst. Skal du handle på nettet er det et must å gjøre det via Kickback. Her tjener man penger for hvert produkt man kjøper i utallige nettbutikker. Kjempeenkelt. Gjør som mange andre: Gå inn på en hudpleiesalong og finn ut hvilke produkter du trenger, så går du hjem og bestiller på nettet etterpå:-)

Hilsen fra en forholdsvis erfaren nettshopper :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar